Det er ikke alltid enkelt å velge når man skal finne den perfekte måten å profilere seg på, eller når man skal smøre seg inn hos en samarbeidspartner, og bare trenger det lille ekstra for å «seal the deal».

Likevel, i et hav av forskjellige artikler er det noen klassikere som går igjen – nesten uansett bransje.

Penner med logo

En penn er noe alle og enhver har behov for, opptil flere ganger i løpet av en dag. Hvor mange ganger har du ikke lett gjennom lommer, vesker, skuffer og lignende på jakt etter en god penn som skriver godt?

Velger du en penn som ligger godt i hånden, med et fresht design og din logo, så vil du i hvert fall sørge for at din kunde eller samarbeidspartner ofrer deg en tanke hver gang de skal notere eller signere.

Kopper med trykk

En annen klassiker er gode kopper. Kopper kan i tillegg til å benyttes som give aways også benyttes i kontorlandskapet. Like kopper hos alle ansatte er med på å skape et helhetlig inntrykk, og man får gjenkjennelseseffekt av å se logo eller motiv hvor enn man snur seg og hver gang noen tar en slurk av kaffen sin.

Kopper med trykk gjør seg også godt i møtesammenheng – se bare for deg å komme til et innbydende møterom, med kaffe, vann og like kopper ferdig oppstilt og klare til dyst.

Handlenett med motiv

Med miljø og klima på den internasjonale agendaen bør enhver bedrift eller organisasjon med respekt for seg selv også ha handlenett.

Stadig flere benytter handlenett i stedet for engangsposer når de handler, og hva er vel bedre enn om de da bruker nettopp ditt nett, dekorert med ditt slagord og logo?

Med handlenett har man også større spillerom med motivet, da overflaten inviterer til kreativitet og kunstnerisk frihet. Det er vel ikke for ingenting at politiske partier ofte benytter handlenett for å spre sitt budskap.